Vendéglátóegységek

Tartson bárhol is a tervei megvalósításában. Akár a legelején amikor még csak körvonalazódik az elképzelése, vagy már kész kiviteli tervekkel rendelkezik, talán már el is kezdte valakivel, de nincs megelégedve vele,- hívjon fel.

szolg_etterem_l

Ez a legszebb faladat nekünk. Egy üresen álló élettelen teremből egy élő, lüktető, egyedi hangulattal rendelkező meghitt éttermet vagy kávézót varázsolunk egyedi kávéházi bútorokkal. Tartson bárhol is a tervei megvalósításában. Akár a legelején amikor még csak körvonalazódik az elképzelése, vagy már kész kiviteli tervekkel rendelkezik, talán már elkezdte valakivel, de nincs megelégedve vele, – híjon fel.

Segítségére leszünk az étterem tervezéstől az éttermi bútorok beszerzéséig, vagy bármilyen üzlet berendezésre van szüksége, itt vagyunk.

Ha egyedi étterem belsőépítészettel rendelkezik és exkluzív étterem design kialakítást szeretne, keressen bizalommal.

 

Ellenőrizhetően megbízható partner

megbizhato_partner

Cégünknek, banki, szállítói vagy adó illetve egyéb járulék vagy köztartozása nincs. Szerepelünk a NAV megbízható adózók listáján, valamint a köztartozás mentes adózók nyilvántartásában, amelyet itt ellenőrizhet.
Bejelentett alkalmazottakkal illetve, bejelentett alkalmazottakat foglalkoztató alvállalkozókkal végezzük az elvállalt munkákat.

 

Tekintse meg munkáinkat

 

Kérdése van? Árajánlatot kérne?

Lépjen velünk kapcsolatba, szakembereink állnak rendelkezésére:

Nagy BalázsMűszaki igazgató