Autószalon felújítás, DS automobile szalon kivitelezése - Amelis

DS Automobile autószalon felújítás eredménye

 

Vállaljuk autószalonok, bemutató terek teljeskörű modernizálását, korszerűsítését, felújítását, átépítését Budapesten. Akár folyamatban lévő építkezés átvételéről van szó, akár az első tervekhez keres kivitelező céget, örömmel állunk rendelkezésére a tervezéstől egészen a pipere takarítás lebonyolításáig.

Az autószalon felújítás nem idegen terep számunkra. Ismerjük a kivitelezés során felmerülő specifikus igényeket, akár rendeltetésszerű működés közben is bizonyos átalakítási vagy felújítási munkákat el tudunk végezni.  Korábbi autószalon megbízásainknak a Peugeout, a Citroën vagy a DS Automobile  köszönhetően tisztában vagyunk vele, mik a sarkalatos pontok egy bemutatótér vagy ügyfélváró kialakítása kapcsán.

Számtalan felújítási referenciával bírunk üzletek, irodák, vendéglátóipari egységek építése, modernizálása terén is. Nem csak az autószalon kiállítótér tervezésében és kivitelezésében tudjuk kamatoztatni tapasztalatainkat, hanem az esetlegesen hozzá tartozó további helységek kialakításában is, mint iroda, üzlet, dolgozói konyha vagy egy kávézó sarok.

DS Automobile szalon kivitelező

A DS automobile a prémium kategóriás márkák között 2015-ben jelent meg, ekkor vált teljesen önállóvá. Modelljeiket sokáig a Citroën hálózat értékesítette Magyarországon, míg nem saját DS Store kialakítása mellett nem döntöttek. Segítségünkkel a szalon felújítás után az álomautók a gyártóhoz méltó, avantgárd környezetben kerülnek bemutatásra. Nagy örömünkre szolgált a teret a DS egyedi stílusához igazítani, amit végül maguk a csúcsmodellek töltenek meg élettel.

DS Automobile autószalon felújítás eredménye

Szeretjük az egyedi projekteket, amikor a megbízó igényei, egy márka stílusa tükröződik a munkánkban is. A kivitelezés során éppen ezért nem gondolkodunk sablonokban, ugyanakkor fontosnak tartjuk a pontos, precíz munkavégzést. Számunkra az összehangoltság magától értetődő. A tervek egyeztetésével kezdünk, hogy meggyőződjünk a megrendelő kívánságairól, és egészen a kulcsátadásig szem előtt tartjuk őket, hogy a megbízó maximálisan elégedett lehessen.

Kölcsönösen fair üzleteket kötünk. Az elvégzett munkával és annak folyamatával mindkét fél elégedett.