Festés kivitelezés

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk nagy volumenű festés terén. 100 000 m2-t festettünk az elmúlt három évben.

Az ipari mennyiségű festést, megbízható szakemberekkel és megfelelő gépparkkal tudunk végezni.

szolg_festes_l

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a munkánk tökéletes legyen, így cégünk kizárólag szakképzett festőkkel végzi, mind a tisztasági festés, mind a betonfestés munkálatait! Irodák, éttermek, hipermarketek, csarnokszerkezetek, közintézmények glettelését, festését végezzük. Külső homlokzatfestést, vállalunk lakóházak, hipermarketek, közintézmények homlokzatán. Keressen minket bátran, ha az alábbi festéstípusok közül bármelyikben segítségével lehetünk:

  • Ipari csarnokok szerkezeti festése, betonfestés
  • Teremgarázsok festése, betonfestés, tisztasági festés
  • Irodaházak teljes felületképzése – glettelés, festés, mázolások
  • Társasházak teljes felületképzése – glettelés, festés, mázolások
  • Felújítások során egyszerű tisztasági festés vagy egyedi festés, design festés
  • Gipszkarton felületek hézagolása, glettelése és festése
  • Festés referenciáink közt talál tisztasági festés és betonfestés példákat is, de gyakori az egyedi festés és a design festés igénye is megrendelőink körében. Nézze meg referenciáinkat és forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen festésről is legyen szó!

 

Ellenőrizhetően megbízható partner

megbizhato_partner

Cégünknek, banki, szállítói vagy adó illetve egyéb járulék vagy köztartozása nincs. Szerepelünk a NAV megbízható adózók listáján, valamint a köztartozás mentes adózók nyilvántartásában, amelyet itt ellenőrizhet.
Bejelentett alkalmazottakkal illetve, bejelentett alkalmazottakat foglalkoztató alvállalkozókkal végezzük az elvállalt munkákat.

 

Tekintse meg munkáinkat

Kérdése van? Árajánlatot kérne?

Lépjen velünk kapcsolatba, szakembereink állnak rendelkezésére:

Nagy BalázsMűszaki igazgató