Szálloda kivitelezés - Amelis

 

Működő szállodában történő kivitelezéshez szokott szakembereink, mindig a körülményekhez alkalmazkodva, precízen, pontosan végzik a feladatukat. Részleges átalakítást, vagy emeletenként teljes generál felújítást végzünk. Teljeskörűen vállaljuk a szálloda felújítás során szükséges minden szakipari tevékenységet: elektromos, informatika, gépészet, szárazépítés, hideg-meleg burkolás, festés, kamera-, hangrendszer, tűzjelző, sprinkler hálózat kiépítésével, felújításával. Munkáink szakmai felügyeletét műszaki ellenőrünk koordinálja.

 

Összehangolt és pontos kivitelezésnek köszönhetően a belsőépítészeti munkákat a Megrendelőink képviselőivel folyamatos egyeztetésekkel és egyedi megoldásokkal tesszük mások által is elismertté.

Munkaidő beosztásunkkal alkalmazkodunk megrendelőink munkaidejéhez, így lehetőség van éjszakai, nappali, délelőtti illetve délutáni szálloda felújításra is, mely igény esetén a hétvégére is kiterjedhet. A minőségi munka mellett fő szempont nálunk a megrendelővel való közvetlen, rendszeres kapcsolattartás, így a legkisebb kérésnek is szinte azonnal eleget tudunk tenni.

 

Szigorú minőségi elvárások

A kivitelezés során beépítésre kerülő szállodabútor, a különböző anyagok, berendezések a magyar illetve az európai uniós szabványok által megadott minőségi bizonylattokkal rendelkezhetnek, ezzel biztosítjuk munkáink magas színvonalát. Egy szálloda bútor mindig egyedi és exkluzív kell, hogy legyen, melyben nagy tapasztalattal tudunk segíteni.

 

Tekintse meg munkáinkat

 

Kérdése van? Árajánlatot kérne?

Lépjen velünk kapcsolatba, szakembereink állnak rendelkezésére:

    Ellenőrizhetően megbízható partner