Generálkivitelezés - Amelis

 

Üzletek, szállodák, éttermek, irodák, bérlemények, vendéglátó egységek, egyedi lakások kialakítását vállaljuk teljes generálkivitelezés keretében. Minden szükséges szakmát felölelve, összehangolva, irányítva és ellenőrizve, az első tervezés-kivitelezés lépéstől az utolsó átadás előtti pipere takarításig elvégzünk minden munkafolyamatot Ön helyett.

Kivitelező cégek

Ha építőipari kivitelezésre van szüksége, akkor válasszon olyan kivitelezőket, akik a teljes épület kivitelezést el tudják végezni. Nehéz megtalálni a megfelelő generálkivitelező céget az építési vállalkozók tömegében, de a kivitelező cégek nagy többsége nagy és sablon kivitelezésre szakosodott, mi, velük ellentétben, az egyedi generálkivitelező cégek közé tartozunk, melyekből igen kevés van. 

GenerálkivitelezésAz összehangoltság és a pontos, precíz munkavégzés nálunk mindennapos. Gördülékenyen és céltudatosan végezzük a generálkivitelezés minden munkafázisát, egészen a kulcsátadásig. Mindent saját tervek egyeztetésével, és a megrendelő kívánságait szem előtt tartva alakítunk ki, úgy, hogy a generál kivitelezés után maximálisan elégedett legyen megbízónk!

Tekintse meg, milyen sok megrendelő volt már elégedett a munkánk minőségével! A megbízásaink között több generálkivitelezés Budapest területén történt, néhány pedig vidéken. Az egész ország területén vállalunk generálkivitelezéssel kapcsolatos munkákat! Önnek nem kell mást tennie, csak megálmodnia, hogy milyen generálkivitelezést szeretne, és mi megvalósítjuk elképzeléseit!

 

Kérdése van? Árajánlatot kérne?

Lépjen velünk kapcsolatba, szakembereink állnak rendelkezésére:

     

    Ellenőrizhetően megbízható partner